Hrvatski radio

Radio Osijek

Pomoć stradaloj obitelji Pavić

25.02.2014.

14:51

Autor: Krunoslav Inhof

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Obitelji Pavić, koja je protekloga vikenda u osječkom Donjem gradu doživjela veliku tragediju u kojoj su u požaru smrtno stradali majka Ksenija i sin Kristijan, na privremeno korištenje dobila je stan od 25 četvornih metara.

Obitelji Pavić, koja je protekloga vikenda u osječkom Donjem gradu doživjela veliku tragediju u kojoj su u požaru smrtno stradali majka Ksenija i sin Kristijan, a državni stan u kojemu su živjeli popunosti izgorio, na privremeno korištenje dobila je stan od 25 četvornih metara. Naime, na intervenciju Grada Osijeka Državni ured za upravljanje državnom imovinom obnovit će požarom uništeni stan, a do tada će u drugome živjeti teško bolesni otac Siniša Pavić sa 14-ogodišnjim sinom i 20-ogodišnjom kćerkom Suzanom koja je danas od gradonačelnika Ivana Vrkića preuzela ključeve stana.

Gradonačelnik Vrkić izrazo je sućut obitelji Pavić te dodao kako će i Osijek pomoći određenim iznosom, a angažirali su i psihosocijalnu pomoć za obitelj.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.