Hrvatski radio

Radio Osijek

Požar u trgovini namještaja u Valpovu

08.07.2014.

18:26

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U salonu namještaja u valpovačnom trgovačkom centru nešto prije 15 sati izbio je požar koji su u međuvremenu pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Valpovo ugasili. U trgovini u vrijeme izbijanja požara nije bilo prodavača niti kupaca. Ozlijeđenih nema - rekao je zapovjednik DVD-a Valpovo Stjepan Koški.

Kako je za Radio Osijek izjavio Koški, pomoć županijskog vatrogasnog zapovjednika zatražili su zbog opreme za odimljavanje prostora i termo-kamera uz pomoć kojih su ugašena sva žarišta. Na požarištu je bilo dvadestak valpovačkih vatrogasaca, a prva je ekipa stigla minutu nakon dojave. Bez opreme Javne vatrogasne profesionalne postrojbe iz Osijeka ulazak u objekt neko bi vrijeme bio praktično nemoguć, a sada su omogućili da policijski službenici već oko 18 sati krenu u očevid, kako bi se utvrdio uzrok požara. Neslužbeno doznajemo da je vatra izbila zbog kvara na instalacijama.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.