Hrvatski radio

Radio Osijek

Poziv veterinarima za pomoć

24.05.2014.

09:05

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede pozvala je veterinare i studente te struke da se prijave za pomoć na poplavljenim područjima.

Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede ovim putem poziva sve osobe veterinarske struke, studente veterinarske medicine te ostale zainteresirane osobe koje žele volonterski sudjelovati u radu Novog županijskog kriznog stožera Vukovarskosrijemske županije kao pomoć u radu veterinarske službe na poplavljenom području, da se jave u krizni stožer Vukovarsko-srijemske županije, navodi se u priopćenju.

Volonteri se trebaju javiti veterinarskim inspektorima koji će ovisno o stručnoj spremi volontera i potrebama na terenu, organizirati rad. Kao kontakt osobe navedeni su viši veterinarski inspektor Ministarstva poljoprivrede Nada Ćaleta, (mobitel: 099/815-6373, e-mail: nada.caleta@mps.hr ) te veterinar Mijo Fury (mobitel: 098/217-103, e-mail: vet.stan.zupanja2@gmail.com). Informacije se mogu naći i na službenoj internetskoj stranici županije www.vusz.hr

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.