Hrvatski radio

Radio Osijek

Reformisti i Radimir Čačić u Osijeku

17.07.2014.

14:44

Autor: Iva Fijala

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Reformisti neće rušiti vlast već okupljati ljude sa znanjem, stavom i rezultatima iza sebe, poručio je Radimir Čačić na konferenciji za novinare u Osijeku.

Hrvatska više nema ni snage ni vremena za ideološke sukobe koji postaju štetni. Politička polarizacija kojoj smo izloženi samo je alibi za nesposobnost i došlo je vrijeme za ljude koji nude rješenja, poručio je Radimir Čačić s konferencije za novinare Udruge "Inicijativa za osnivanje narodne stranke - reformisti" održane u Osijeku.

Reformisti žele okupiti ljude sa znanjem, stavom i rezultatima iza sebe, poručila je Inicijativa za osnivanje stranke koje je najavljeno za rujan. Radimir Čačić komentirao je ovotjedno istupanje  Petra Baranovića iz HNS i pridruživanje udruzi, naglasivši da im je broj zastupnika manje važan jer nemaju namjeru rušiti vlast.

Bivša pomoćnica ministra poljoprivrede Vesna Gantner upozorila je na alarmantno stanje u poljoprivredi. Slavonija ima izvrsne potencijale koji su neiskorišteni. Cilj je da investicije i novac koji nudi Europska unija napokon i stignu do proizvođača, poručuju Reformisti.

Mnogobrojni članovi pridružuju se Reformistima, istaknula je predsjednica Inicijative Natalija Martinčević jer građani prepoznaju novu političku opciju koja razumije probleme hrvatskih građana i može ponuditi konkretna rješenja i programe.
Regionalni povjerenik za Slavoniju i Baranju Zvonimir Bilić izvijestio je kako su osnovane podružnice u Osijeku i Đakovu, a nakon godišnjih odmora osnovat će se podružnice u Našicama, Vukovaru i Vinkovcima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.