Hrvatski radio

Radio Osijek

SOS Ladimirevci: "Pomažemo vratiti siguran dom"

21.10.2014.

21:26

Autor: Zrinka Perić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Organizacija SOS Dječjeg sela Ladimirevci u Drenovcima predstavila je svoj program "Pomažemo djeci i obiteljima vratiti siguran dom" koji na poplavljenim područjima provode od lipnja

Mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci već nekoliko mjeseci, prvo u Drenovcima, Đurićima i Strošincima, a sada i u Račinovcima, Rajevom selu te Gunji, aktivno organiziraju edukativno-zabavne radionice za djecu. "Time pomažemo da rasterećeno i opušteno provedu svoje slobodno vrijeme te kroz strukturiran i osmišljen sadržaj steknu korisna znanja, zabave se i druže s vršnjacima. Najmlađima smo time omogućili da se bar malo udalje od problema s kojima se suočavaju odrasli članovi njihovih obitelji", istaknuo je predstavljajući program direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić.
Pozivaju sve obitelji na području Cvelferije, a koje se nalaze u potrebi za psihosocijalnom podrškom, da koriste aktivnosti savjetovališta, radionica za djecu, produženog boravka koje provodi sedmočlani mobilni tim SOS Dječjeg sela Ladimirevci. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.