Hrvatski radio

Radio Osijek

Trčanjem protiv ovisnosti

29.11.2014.

13:04

Autor: Radio Osijek

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Udruga „Zdravo trčanje“ i osječki Crveni križ organiziraju humanitarnu utrku kojom obilježavaju Mjesec borbe protiv ovisnosti i prikupljaju sredstva za Centar za odgoj i obrazovanje Ivan Štark.

Pozivaju sportaše, rekreativce i sve ljude dobre volje da se okupe na promenadi ispred Veslačkoga kluba Iktus gdje je u 15 sati start utrke koja će se trčati na dvjema dionicima – 4,2 i 10 kilometara. Startnina za utrku bit će dobrovoljni prilozi.

- Pozivamo vas da zajedno širimo svijest o sportu kao zdravom načinu življenja, a što je najbolji odgovor na sve poroke modernog društva. Ovo će biti ujedno i velika humanitarna utrka kojom ćemo prikupljati sredstva za nabavu didaktičkih pomagala za djecu iz osječkoga Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark – ističu iz Udruge „Zdravo trčanje“

Poručuju kako nema dobnih ni kakvih drugih ograničenja za sudjelovanje u utrci. Ruta se može i prehodati, a dobrodošli su i kućni ljubimci.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.