Hrvatski radio

Radio Osijek

U Učilištu Studium zaposleno 90% žena

08.03.2023.

12:03

Autor: Ana Mitar Šimić

Djelatnice Učilišta Studium

Djelatnice Učilišta Studium

Foto: Učilište Studium / -

U povodu obilježavanja Dana žena, Učilište Studium organiziralo je fotografiranje svojih zaposlenica čijim fotografijama žele slaviti njihovu ženstvenost, snagu i ljepotu.  

Projekt je zamišljen kao suradnja na više strana: uređenje, fotografija, stajling i prostor. U Kulturnom centru odrađen je nježni i moćni photosession kroz kojim se želi poslati  lijepa poruka prvenstveno lokalnim zajednicama, a onda i cijeloj Hrvatskoj. 


Stručna andragoška voditeljica Učilišta Studium, Marija Radoš, istaknula je kako se želi naglasiti važnost, nježnost, moć i ljepota žena i ženskog poduzetništva i djelovanja, zajedništva i suradnje. S obzirom da svakodnevno ulažu u obrazovanje i razvoj njihovih djelatnica, odlučili su u suradnji s vodećim lokalnim brendovima poslati snažnu poruku svim curicama, djevojkama i ženama u Hrvatskoj, ohrabriti ih i motivirati da mogu sve što požele. 


Učilište Studium ima 99% zaposlenih ženskih djelatnica te svakodnevno ulaže u njihovo obrazovanje, imidž i osobni napredak. Svake godine, one brinu o preko 500 polaznika, 130 predavača, nose se s preko 17 EU projekata i odlaze na minimalno 8 edukacija diljem cijele Europe, a sada su se po prvi puta našle u ulozi snažnih modela te pred svjetlima kamere dokazale i pokazale svoju snagu i ljepotu.


Više o Učilištu Studijum i zaposlenicama kao i projektu za Dan žena poslušajte u razgovoru s Marijom Radoš. 

Razgovor

Studium djelatnice

Studium djelatnice

Foto: Učilište Studium / Radio Osijek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.