Hrvatski radio

Radio Osijek

VZO - Višnjevac zapad Osijeka

08.09.2020.

12:05

Autor: Željko Kovačević

VZO  -  Višnjevac zapad Osijeka

VZO - Višnjevac zapad Osijeka

Foto: - / -

Višnjevčani danas slave svoj dan kojeg su, uz tradicionalni kirvaj, obilježili polaganjem vijenaca za poginule branitelje i građane Višnjevca te svetom misom. Dan ranije održani su sportski, nogometni i šahovski turniri.

„Grad Osijek ima novu vizuru kada se u njega dolazi sa zapada, a time i naselje Višnjevac, koje sve više stvara preduvjete za uređen i lijep život njegovih stanovnika” - rekao je u programu Radio Osijeka Mirko Ivković, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Višnjevac dodajući kako se Višnjevac nakon dolaska tramvajske pruge mijenja iz dana u dan.

„Kao i svi, i mi smo imali odljev stanovništva, no sad se polako vraćaju oni koji su došli do nekih sredstava i ulažu i grade baš u Višnjevcu, što nam je drago. Vjerujemo da ćemo u skoroj budućnosti dobiti i neki veći trgovački centar ako bi Višnjevčani na još višu razinu mogli podići kvalitetu života. Spremni smo i na manje ustupke pa pozivamo investitore da nam se jave. Čestitam svim građanima Višnjevca njihov dan.” - čestitao je na kraju Ivković.

Dan prije samog obilježavanja Dana MO Višnjevac održani su šahovski turniri i humanitarni malonogometni turnir.

Mirko Ivković

Mirko Ivković

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.