Hrvatski radio

Radio Osijek

Zanimljiva ponuda Baranje na novoj web stranici Turističke zajednice Općine Bilje

12.01.2022.

13:56

Autor: HRT Radio Osijek

TZ Bilje

TZ Bilje

Foto: M.Kralj / Radio Osijek

Šireći promociju svoje turističke ponude, Turistička zajednica Općine Bilje, predstavila je novu internetsku stranicu. Cilj je privući što više gostiju željnih prirode i mira, te domaće hrane i pića.


Kliknite www.tzo-bilje.hr i vidjet ćete kako izgleda nova stanica Turističke zajednice općine Bilje- Kopački rit. Šireći promociju svoje turističke ponude, predstavili su danas novu stranicu i novosti koje uvode kako bi gosti što jednostavnije došli do informacija o ovoj turističkoj destinaciji. S dva- tri klika doći do željene informacije, bila je ideja koja je vodila Turističku zajednicu u dizajnu lijepe, jednostavne, suvremene web stranice na kojoj gosti mogu doznati ono što ih zanima o ponudi Općine Bilje ali i drugim destinacijama u Baranji, rekla je direktorica TZ Renata Forjan. Web stranica popunjavat će se i novim informacijama kojima će promovirati djelatnosti na kojima se temelji razvoj Općine Bilje: turizam i poljoprivredu s domaćim, autohtonim proizvodima. 


Renata Forjan

Web stranicu je izradio Mihael Tomić iz osječke tvrtke MONO, a fotografijama većim dijelom obogatio Mario Romulić iz njegove bogate arhive fotografija, osobito Kopačkog rita. 

Mihael Tomić i Mario Romulić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.