Hrvatski radio

Radio Osijek

Završava obnova Ružine ulice

28.08.2014.

13:49

Autor: Davor Lončarić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Završena je rekonstrukcija dijela Ružine ulice u Osijeku i to od Anine do Županijske ulice. Završetak radova danas je pratio i gradonačelnik Ivan Vrkić.

U izjavi za Radio Osijek Vrkić je rekao kako je cjelokupna obnova Ružine i Dubrovačke ulice u Osijeku projekt vrijedan 12,8 milijuna kuna. Sada je završena dionica od Anine do Županijske koja košta 6,5 milijuna kuna kojima su obnovljene instalacije, napravljeni novi nogostupi i novi asfaltni sloj. Čim bude završena horizontalna signalizacija taj će dio Ružine ulice biti pušten u promet, rekao je Vrkić. Ponovio je ispriku građanima zbog problema, buke i radova, ali je istaknuo da ništa nije značajno kasnilo iako je bilo previše nepredviđenih kišnih dana koji su ometali građevinare.

Nakon ove dionice Ružine ulice slijedi nastavak projekta koji će biti dovršen za najviše dva mjeseca, čime će u potpunosti biti osigurano kvalitetno prometovanje gradskim središtem. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.