Hrvatski radio

Radio Osijek

Hit jedna – Ante Cash "Iđen doli"

21.05.2023.

13:59

Autor: Radio Osijek

Ante Cash "Iđen doli"

Ante Cash "Iđen doli"

Foto: Promo materijal / -

"Iđen doli", pjesma Ante Casha osvojila je najviše glasova slušatelja Radio Osijeka i tako je izabrana za ovotjedni hit.

Ante Cash se ponovno vratio duhovitom repu i zaraznom ritmu s novom pjesmom “Iđen doli“. Nakon prethodnog singla “Samo daj mi ljubav” u kojoj pjeva o nešto ozbiljnijoj temi bliskoj svima – ljubavi, ovoga je puta promijenio ploču. U singlu veselog karaktera priča priču o zanimljivom putovanju iz Zagreba u rodni Imotski, a ona je svima koji su barem jednom putovali autobusom na duže staze itekako poznata.

Cash potpisuje tekst, a za glazbu i produkciju bio je zadužen Natko Smoljan. Spotovi jednog od naših najpopularnijih repera na YouTubeu broje milijunske preglede, a singlovima “Vakula“, “Maslinovo ulje” i “Fešta” osvojio je glazbene ljestvice i publiku. Ljetni hit i Ante Cash kao da idu jedno uz drugoga.

Uz pjesmu je objavio i jednako humorističan spot koji jasno prikazuje sve “čari” putovanja autobusom. Sniman je pod redateljskom palicom Produkcije 25. U spotu se uz ekipu iz Božanstvene komedije, pojavljuju pjevač Mate Bulić u ulozi vozača autobusa, glumac Vedran Mlikota kao kondukter i pjevač Jole kao vozač kamiona.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.