Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod 23.01.2014.

23.01.2014.

15:31

Autor: Hrvatski Radio

(foto: istrapedia.hr)

(foto: istrapedia.hr)

Foto: - / -

Novcem iz europskih fondova Pazin će modernizirati starogradsku kanalizaciju, a porečki Institut provesti tri vrijedna projekta. O tim temama govorimo u Razvojnom kodu.

Za gradnju kanalizacijskog sustava od Starog Pazina do tamošnjeg pročistača, Grad Pazin dobio je 2.660.000 kuna iz programa IPARD Europske unije. Moderni kanalizacijski sustav zamijenit će septičke jame te će na njega biti priključena 64 domaćinstva.

Također zahvaljujući novcu iz europskih fondova, Institut za poljoprivredu i turizam u Poreču provest će projekte u turizmu, poljoprivredi i očuvanju prirodne baštine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici