Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod - Gošće Tatjane Kaštelan Vanja Prvulović i Tihana Fontana - dobar plan i organizacija uvijek pale!

11.04.2023.

17:58

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Vanja Prvulović i Tihana Fontana Gošće Razvojnog koda Tatjane Kaštelan - 15.03.2023.

Vanja Prvulović i Tihana Fontana Gošće Razvojnog koda Tatjane Kaštelan - 15.03.2023.

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT - Hrvatska radiotelevizija

Gošće Tatjane Kaštelan su Vanja Prvulović i Tihana Fontana, obje psihologinje iz Društva psihologa Istre. Vrijeme u kojemu živimo izazovno je i u privatnom i u poslovnom smislu. Pomoć psihologa više je nego dobrodošla. Stoga se polako, ali sigurno ruše barijere zadrške prema pomoći struke kada je psihičko zdravlje u pitanju. Brojnim aktivnostima Društvo psihologa Istre podučava i pomaže građanima.

Ne postoje samo konzultanti za pojedince, već i za firme, društva, sustave. Malo ih je u Hrvatskoj, no među njima je i Vanja Prvulović, istovremeno predsjednica Društva psihologa Istre. S Tihanom Fontana, psihologinjom koja također djeluje u Društvu psihologa Istre, razgovaramo o važnim temama kada je emocionalni i poslovni razvoj u pitanju.


S Vanjom i Tihanom i o poslovanju, ženskom businessu, jer su one obje u poslu odnosno obrtu, što danas uopće nije lako, no uz dobar pristup i plan, sve je lakše, kažu one. I donose nam pregršt korisnih savjeta!


U nastavku poslušajte Razvojni kod s Vanjom i Tihanom.

Gošće Stetoskopa Tatjane Kaštelan Vanja Prvulović i Tihana Fontana - 15.3.2023.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici