Hrvatski radio

Radio Pula

Razvojni kod - Gost Tatjane Kaštelan Šime Martinović – energija i uštede – 11.01.2023.

11.01.2023.

15:12

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Gost Razvojnog koda Šime Martinović

Gost Razvojnog koda Šime Martinović

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

Gost Tatjane Kaštelan je Šime Martinović, diplomirani inženjer strojarstva, koji je svoje znanje stekao je i dugogodišnjim radom i iskustvom u energetici. Važne informacije o energiji, njezinu trošenju i štednji dijeli s građanima. Govorimo o tome kako učiniti život kvalitetnijim uz uštedu. U cilju kvalitetnog života te općenito gospodarskoga i društvenog razvoja.

Što treba uzeti u obzir prije kupovine stana ili gradnje kuće? Kako uštedjeti i koje greške radimo svakodnevno, a da ih nismo svjesni? O svemu tome - gospodin Šime Martinović. Energija je sve skuplja, valja je čuvati i štedjeti. Istovremeno, prostor u kojemu boravio valja učiniti efikasnijim i učinkovitijim, te 'zdravim' za život.


U nastavku poslušajte Razvojni kod Tatjane Kaštelan u kojemu gostuje Šime Martinović – 11.1.2023.

Gost Razvojnog koda Tatjane Kaštelan Šime Martinović - 11.1.2023.

Gost Razvojnog koda Šime Martinović - 11.1.2023.

Gost Razvojnog koda Šime Martinović - 11.1.2023.

Foto: Tatjana Kaštelan / HRT

Razvojni kod Tatjane Kaštelan poslušajte na radio frekvencijama večeras, inače srijedom, između 19 i 20 sati. Također, ovdje iznad te na podcastu Razvojni kod. Do slušanja i čitanje!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

9 h

RADIO X-ICA

Radio x-ica

prije

11 h

RADIO X-ICA

Radio x-ica

Emisija

Razvojni kod

Gosti Razvojnog koda Tatjane Kaštelan su ekonomski stručnjaci, poslovni ljudi i radnici. O najvažnijim gospodarskim temama. Ekonomski razvoj u zemlji i inozemstvu. O pokretanju posrnulog gospodarstva, otvaranju novih poduzetničkih zona, zapošljavanju radnika i drugim temama koje su važne za društveni razvoj.

Poslušajte u Slušaonici