Hrvatski radio

Radio Pula

Znanstveni doručak u Puli

26.05.2023.

13:46

Autor: HRT

Znanstveni doručak

Znanstveni doručak

Foto: Istarska razvojna agencija / ustupljena fotografija

Draga djecčice, primite za ruke mame i tate, djedove i bake i dovedite ih na još jedan Znanstveni doručak u nizu, koji će se održati u subotu, 27. svibnja 2023. godine, od 09.00 do 12.00 sati pri Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) te zanimljivom Znanstvenom vrtu na adresi Uspon Franje Glavinića 3 u Puli u sklopu projekta "STEM udruga za popularni STEM“.

Znanstveni doručak

Znanstveni doručak

Foto: Istarska razvojna agencija / ustupljena fotografija

Očekuje vas: 


- u 09.30 i 10.30 sati razgledavanje Znanstvenog vrta i upoznavanje s eksponatima pod stručnim vodstvom;

- u 11.30 sati meteo predavanje;

- šašavi animatori/znanstvenici u Ludom laboratoriju;

- košare pune krafni, topla kava, čaj ili sok.


Sudjelovanje na Znanstvenom doručku besplatno je za sve zainteresirane sudionik e te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava.


Nositelj projekta je Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva, a partneri na projektu su Zajednica tehničke kulture Pula (koja upravlja Centrom za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije), Grad Pula – Pola, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, udruga Matematičko društvo „Istra“, udruga Društvo za robotiku Istra, udruga Morski obrazovni centar Pula te Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o..Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.