Hrvatski radio

Radio Pula

Advent u Vodnjanu

17.12.2021.

12:20

Autor: HRT

Advent u Vodnjanu

Advent u Vodnjanu

Foto: Grad Vodnjan / ustupljena fotografija

Program Adventa u Vodnjanu započeo je u srijedu, 15. prosinca podjelom paketića djeci vrtića i škole u Galižani. U četvrtak je Djed Božićnjak razveselio i dječicu u Peroju. 

U subotu, 18. prosinca s početkom u 10 sati na perojskoj placi, održati će se dječje kreativne radionice u organizaciji Žutog kišobrana uz besplatne fritule, kuhano vino i čaj.


Program se nastavlja u popodnevnim satima u Vodnjanu na Narodnom trgu. Od 16 sati na dalje, slijede dječje kreativne radionice u organizaciji Žutog kišobrana. Uz besplatne fritole, kuhano vino i čaj, održat će se sajam "Mirisi i boje Božića", nastup vodnjanskih mažoretkinja, crkveni zbora Sv. Blaža te uz program DJ-a Mario Art.


Zajednica Talijana Galižana i ove godine organizira izložbu jaslica "Božićni san" u Crkvi Sv. Justa. Svečano otvorenje održati će se u subotu, 18. prosinca s početkom u 16 sati. Druženje u Galižani se nastavlja na Velikom trgu od 16,30 h podjelom besplatnih fritula, toplog čaja i kuhanog vina.


Program se nastavlja i u nedjelju. Plesne skupine Društva Naša djeca Vodnjan nastupit će na vodnjanskom trgu s početkom u 11 sati te će svi zajedno dočekati Djeda Božićnjaka koji stiže u 12 sati u društvu bikera iz MK Hornets Vodnjan.


Nakon Vodnjana, Djed Božičnjak kreće prema Galižani gdje će razveseliti djecu na trgu u 13 sati. Nedjeljni program u Galižani kreće u 11 sati na Velikom trgu kreativnim radionicama za djecu i ponudom fritula, kuhano vina i čaja. Paljenje zadnje adventske svijeće biti će u Vodnjanu u 17.30. na Župnom trgu a u Galižani na Velikom trgu u 18.30 u nedjelju 18. prosinca. Nakon paljenja zadnje adventske svijeće u Galižani nastavit će druženjem uz kuhano vino, čaj i fritule koje će biti popraćeno koncertom grupe "TOP OF THE POPS" u 19 sati.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.