Hrvatski radio

Radio Pula

13:20 / 29.05.2014.

Autor: Radio Pula

Gordana Deranja proglašena menadžericom godine

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

u organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena Krug, jučer je u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu svečano obilježen Svjetski dan poduzetnica. Udruga Krug dodijelila je nagrade u tri kategorije - za najbolju menadžericu, poduzetnicu i poduzetnicu u socijalnom poduzetništvu u 2013. godini.

Najboljom menadžericom u 2013. godini proglašena je Gordana Deranja, predsjednica Uprave Tehnomont d.d. Pula, ujedno i predsjednica Ogranka Kruga za istarsku županiju.

Najbolja poduzetnica u socijalnom poduzetništvu je Maša Smokrović, vlasnica i voditeljica Ustanove za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u kući Helena Smokrović iz Rijeke. Priznanje za najbolju poduzetnicu u 2013. godini dobila je Jasna Nemčević, vlasnica tvrtke Jan Spider d.o.o. iz Pitomače.

Na svečanosti u HGK sudjelovale su i članice Ogranka Kruga za Istarsku županiju. Istarske Kružice tradicionalno povodom Dana poduzetnica posjećuju tvrtke s većinskom ženskom radnom snagom ili tvrtke čiji su proizvodi namijenjeni ženskoj populaciji. Stoga je delegacija istarskog Ogranka s ciljem upoznavanja s poslovanjem proizvođača visokokvalitetnog hrvatskog tekstilnog proizvoda posjetila tvrtku Haddad d.o.o. u Zagrebu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.