Hrvatski radio

Radio Pula

Istrani dočekali Novu!

01.01.2014.

08:46

Autor: Daniela Dorani

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Istrani su novu 2014. u velikom broju dočekali na otvorenom čemu je, osim atraktivnih zabavnih programa, pogodovalo i lijepo vrijeme. U Poreču je nastupio Tony Cetinski, Rovinjce su zabavljali Trio Evolution, No Limits i Feedback, a na umaškom Trgu slobode nastupila je Lidija Bačić.

I u ostalim hrvatskim gradovima Nova se dočekivala na trgovima. Splićane je zabavljao Gibonni, Zagrepčane Hladno pivo, Osječani su plesali novogodišnji valcer, a za zabavu su cijele večeri bili zaduženi tamburaški i rokerski sastavi. Puni su bili i riječki Korzo te dubrovački Stradun, s neizostavnim vatrometima.

U Puli se slavilo na čak tri gradske lokacije: na Portarati uz zvuke rocka i popa, na Karolini uz rege i elektroničku glazbu a središnja je proslava bila na prepunom Forumu gdje su nastupili Jinxi i The night express. U ime grada, novu je godinu Puljanima čestitao zamjenik gradonačelnika Fabrizio Radin.

Poslušajte tonski zapis.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.