Hrvatski radio

Radio Pula

Jakovčić kandidat za EU zastupnika

14.01.2014.

11:07

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić kandidat je te stranke za člana Europskog parlamenta, a IDS još nije odlučio o načinu izlaska na predstojeće izbore.

Predsjedništvo IDS-a je utvrdilo da je naš kandidat za člana Europskog parlamenta, aktualni predsjednik IDS-a Ivan Nino Jakovčić, izjavio je potpredsjednik IDS-a Boris Miletić nakon kasno sinoć održane sjednice Predsjedništva IDS-a.

Odlučeno je da će IDS izaći na izbore za Europski parlament, koji će se održati 25. svibnja ove godine, a što se tiče modaliteta izlaska na izbore, IDS će uskoro donijeti i samu odluku o načinu izlaska na izbore, istaknuo je Miletić, čime je ostavio otvorenu mogućnost da Jakovčić, kao i prošli put, na EU izbore ne ode s ostalim strankama Kukuriku koalicije.

Glede unutarstranačkih izbora, Miletić je naglasio kako su izbori provedeni unutar temeljnih organizacijskih jedinica, odnosno unutar ogranaka i podružnica IDS-a, dok će se izbori unutar zajednica podružnica provoditi u siječnju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.