Hrvatski radio

Radio Pula

Javna tribina 'Promjene koje donosi novi Zakon o pomorskom dobru'

09.09.2014.

12:52

Autor: Radio Pula

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ekološka udruga Zelena Istra organizira javnu tribinu pod nazivom "Promjene koje donosi novi Zakon o pomorskom dobru i morskim lukama: Imaju li građani pravo na slobodan pristup pomorskom dobru?".

Tribina će se održati 12. rujna u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc u Puli, Gajeva 3 s početkom u 19 sati, najavljuju u Zelenoj Istri čiji poziv prenosimo u nastavku.

Panelisti: znanstveni novak – asistent na Pomorskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci te član Stručnog povjerenstva za koncesije na pomorskom dobru Primorsko-goranske županije Loris Rak, voditelj Odsjeka za pomorstvo, promet i infrastrukturu Upravnog odjela za održivi razvoj Istarske županije Vladimir Banković, voditelj Odsjeka za imovinu Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu Grada Pule Željko Pavletić te predstavnici porečke građanske inicijative OKUP.

Tribina će se održati u suradnji sa Zelenom knjižnicom, projektom Društva bibliotekara Istre s ciljem edukacije javnosti o održivom razvoju i nužnosti zaštite okoliša. Organizira se u okviru projekta "Korupcijski SONAR - Glasom javnosti protiv korupcije u upravljanju prostorom i prirodnim resursima", koji financira Europska unija, u sklopu I komponente programa IPA 2010 – pomoć u tranziciji i jačanje institucija, a sufinancira Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.