Hrvatski radio

Radio Pula

Luksuzni rovinjski hoteli konačno i s luksuznom plažom

17.03.2014.

16:14

Autor: Elvira Tripović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Rovinjski hoteli s pet zvjezdica Lone i Monte Mulini za mjesec dana dobivaju jednako luksuznu plažu, a grad Rovinj jednu od najljepših šetnica uz obalu.

Turistička tvrtka Maistra uređuje obalu ispod hotela Lone i Monte Mulini i pripadajuću šetnicu te tako mijenja i uljepšava izgled dosad zapuštene gradske plaže. Investicija je vrijedna 25 milijuna kuna a radovi koji su započeli u listopadu, trebali bi biti dovršeni do 18. travnja.

Obala u dužini od 200 metara u uvali Lone uređuje se tzv. tehnikom bijelog betona a za novu pješčanu plažu dopremit će se 300 do 400 kamiona pijeska te izgraditi dva lukobrana. O radovima, posebno onima zahtjevnima u podmorju, Elvira Tripović razgovarala je s direktorom investicija u Adris grupi Damirom VanđelićemViše možete poslušati u tonskom prilogu, a u galeriji fotografija možete pogledati radove koji su u tijeku, te vizualizaciju buduće luksuzne rovinjske plaže Lone.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.