Hrvatski radio

Radio Pula

Na Turističkom forumu Istre dodijeljene Zlatne koze

12.12.2014.

12:53

Autor: Nives Kalebić, Branko Biočić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U rovinjskom hotelu Lone održava se 9. Turistički forum Istre.

Na forumu će se govoriti o korištenju novca iz EU fondova te kretanjima i trendovima u turizmu. Uz istarske turističke čelnike i djelatnike na Forumu će biti i ministar turizma Darko Lorencin.

U sklopu Foruma dodijeljene su nagrade Zlatna koza - Capra d'oro za poseban doprinos u promiciji istarskog turizma. U kategoriji evenata Zlatnu kozu dobila je rovinjska Maistra za manifestaciju Red Bull Air Race, najbolji inovativni proizvod je projekt Svjetleći divovi pulske Turističke zajednice, dok je najbolji turistički proizvod Akvapark Istarlandia.

U kategoriji vizualne komunikacije Zlatnu kozu dobila je švedska državna televizija za tv show 'Šampion nad šampionima' sniman u Istri, za izuzetan doprinos promiciji Istre u svijetu nagrađena je Katarina Gošl, a za doprinos na domaćem i stanom tržištu Željko Burić. Posebno prizanje za ukupan doprinos u turizmu dobio je Darko Ivić iz porečke Lagune.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.