Hrvatski radio

Radio Pula

Puljani na klizalištu do mora

13.12.2014.

15:13

Autor: Jasminka Kalčić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Puljani i ove godine mogu uživati u zimskim radostima u svojemu gradu. Podno Arene otvoreno je klizalište, maleno, no izazvalo je oduševljenje najmlađih.

Ovakve sate razredne nastave poželio bi vjerojatno svaki školarac. Djeca iz pulske osnovne škole Kaštanjer u njemu, kažu, baš uživaju.

Eni se jako sviđa ovdje i baš je zabavno. Tomas kaže kako je već treći put na klizanju, i jako je zabavno, preporučuje svima da dođu. A i njihova učiteljica Emi Belušić uživa poput malog djeteta.

Pulsko je klizalište na parkiralištu Karoline otvoreno od 9 ujutro do ponoći. Cijela 45 minutnog klizanja je 25 kuna. Pulska djeca ujutro imaju besplatno klizanje, kaže nam vlasnik klizališta Ivan Marčeta.

Kakav je interes za sada? Zasad odličan, super je sve prihvaćeno, posebice od djece koja dolaze u velikome broju, naročito školska djeca. Navečer imamo klizanje pod disko kuglom, dolaze mladi, druženje je to uz glazbu i super priča.

Pulsko će klizalište biti otvoreno sve do sredine siječnja.

Sve možete poslušati u tonskom prilogu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.