Hrvatski radio

Radio Pula

Svjetsko prvenstvo i na mobilnim platformama

11.06.2014.

15:51

Autor: HRT Komunikacije

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pratite sve utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva putem mobilnih platformi - pametnih telefona, tableta, osobnih računala/laptopa (iOS, Android, Win, Mac). 

Putem usluge Gledaj HRT! dostupni su i svi sadržaji i priče koje će prirediti novinari Sportske redakcije.

Usluga korisnicima javnog servisa omogućava gledanje i slušanje četiri televizijska i 12 radijskih HRT-ovih kanala na suvremenim korisničkim platformama.

Da biste mogli koristiti uslugu trebate se registrirati putem web stranice gledaj.hrt.hr/prijava ili odabirom linka Gledaj HRT! u izborniku stranice www.hrt.hr. Za korištenje putem osobnih računala dovoljno je pokrenuti internetski preglednik i posjetiti stranicu gledaj.hrt.hr. Za korištenje usluge na mobilnim Android i iOS platformama potrebno je preuzeti HRT-ovu mobilnu aplikaciju putem iTunes i Google Play službenih distribucijskih kanala. 


                    


                                                Brazuca (http://www.fifa.com/worldcup/)

Osim linearnih televizijskih i radijskih kanala tehnološka platforma uključuje korištenje interaktivnih usluga poput snimalice i gledanja već emitiranih, linearnih TV kanala, a uskoro će biti dostupne i radijske i televizijske emisije.

Eksperimentalna usluga dio je tehnološkog razvojnog projekta Hrvatske radiotelevizije kojim se želi povećati dostupnost i vidljivost HRT-ovih kanala, pokrenuti interaktivna komunikacija s gledateljima, te povećati kvaliteta usluge u dinamičnom medijskom okruženju. Usluga je besplatna i ograničena na područje Republike Hrvatske.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.