Hrvatski radio

Radio Pula

Ulaganja u Arenaturistu

03.12.2014.

15:11

Autor: Nives Kalebić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Istarski će hotelijeri za pripremu iduće turističke sezone uložiti više od 430 milijuna kuna. Među najznačajnijim investicijama je obnova kapaciteta na otoku Sveti Nikola u Poreču, ali i rekonstrukcija hotela Park na pulskoj Verudeli, u koju Arenaturist ulaže čak 45 milijuna kuna.

Pulski Arenaturist ponovno ulaže u objekte u svojem turističkom portfelju. Nakon obnove hotela Histrije i medulinskog Belvederea te drugih manjih rekonstrukcija, sada će i hotel Park na Verudeli dobiti novo ruho i bit će pod svjetskim brendom Park Plaza. Hotel Park izgrađen je 1963., a posljednji je put renoviran 1999. godine. Sada ima 147 smještajnih jedinica, a nakon obnove će se njihov broj povećati, kaže direktorica prodaje i marketinga u Arenaturistu Manuela Kraljević.

Radovi će početi uskoro, a obnovljeni hotel trebao bi biti otvoren krajem svibnja te već u lipnju primiti prve goste. Uz ovu investiciju planira se dodatno uložiti i u hotel Park Plaza Medulin, gdje će se prema najvišim standardima urediti 25 soba i podići ih na višu kategoriju. Manja su ulaganja predviđena i u ostalim hotelima, ali i u Arenaturistovim kampovima, zaključila je Manuela Kraljević.

Poslušajte više u tonskom prilogu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 dana

EUROPA 27

SLAVEN KLIČEK