Hrvatski radio

Radio Pula

'Želimo se boriti za slobodu, pravdu i jednakost'

07.07.2014.

14:08

Autor: Elvis Morina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik Istarskih demokrata Damir Kajin na konferenciji za novinare u Puli ironično je poručio IDS-u da se ne mora brinuti zbog svojih postupaka jer ima punu podršku i zaštitu Državnog odvjetništva.

Kajin: DORH radi po uputama IDS-a

Prije svega želim reći da sloboda, pravda, jednakost i napredak Istre i Hrvatske je ono za što se želimo boriti, rekao je Kajin. 

Budući da od Grada Pule i Istarske županije nakon višemjesečnog traženja putem Ministarstva uprave nisam dobio konkretne podatke koliko se sredstava u posljednjih sedam godina potrošilo na medije i PR agencije, odgovor na to pitanje ću potražiti putem Vladina povjerenika za informiranje. Budu li se oglušili i na te pozive, postoje i konkretne financijske sankcije.

Uljaniku jamstva za gradnju jaružara

Kajin je pohvalio davanje državnog jamstva Uljaniku od 170 milijuna eura za izgradnju najvećeg jaružara na svijetu. Time će se, drži Kajin, osnažiti hrvatska brodogradnja te, vjeruje, spasiti pulski TESU i riječka Tvornica motora.

Poslušajte više u tonskom prilogu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.