Hrvatski radio

Radio Pula

Finale HR demo kluba

13.05.2014.

11:50

Autor: HRT

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sedam finalista ušlo je u veliku završnicu projekta, koja će se održati u srijedu, 14. svibnja od 21 sat do ponoći u zagrebačkoj Tvornici kulture.

U izravnom radijskom prijenosu i video streamu na Drugom programu Hrvatskoga radija nastupaju: Scarlet Notes (Zadar), Miki Solus (Zagreb), Film Noir (Split), Auguste (Zagreb), F5 (Zagreb), Krešo i Kisele kiše (Rijeka) te Bad Mushrooms (Zagreb).

Televizijsku snimku emisije možete pratiti u subotu, 24. svibnja (23.55, HTV2).

Podsjetimo, u trećoj sezoni HR demo kluba natjecalo se ukupno 120 bendova, od kojih je priliku za svirku u Klubu iskoristilo 47 izvođača. U mala finala mjeseca prošlo je 18 sastava, a 7 ih je došlo do finala projekta 'HR demo kluba'.

Poticaj za kandidaturu u 'HR demo klubu' još neafirmiranim glazbenicima, u poplavi natjecanja mladih demo bedova, svakako je bila promocija sastava i autora kroz predstavljanje u radijskom eteru i kroz koncertnu aktivnost, kao i respektabilnost, odnosno serioznost HRT-a.

Ne treba zaboraviti da pobjeda u HR demo klubu pobjednicima donosi i glavnu nagradu projekta - snimanje albuma u profesionalnim studijima Hrvatskoga radija, samostalni koncert i medijsko praćenje Hrvatske radiotelevizije.

Vidimo se u Tvornici kulture, a slušamo i gledamo na HRT-u.

Zbivanja u Tvornici kuture izravno možete pratiti u radijskom prijenosu u programu Radio Pule, Drugom programu Hrvatskog radija, na internetu i na videostreamu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.