Hrvatski radio

Radio Pula

Foto natječaj 'Jadrolinija – Line to Holidays'

13.08.2014.

11:36

Autor: HRT

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Radi promidžbe ljepota bijele flote, hrvatske obale i otoka, a uzimajući u obzir činjenicu da je jedna od najvećih koncentracija poslanih MMS-ova upravo s Jadrolinijinih brodova, Jadrolinija pokreće Foto natječaj 'Jadrolinija – Line to Holidays'.

Natječaj će se odvijati putem Facebook stranice 'Jadrolinija – Line to Holidays' od 15. kolovoza do 15. rujna, a Jadrolinija želi potaknuti putnike da fotografijama prenesu vlastiti doživljaj odmora na brodovima Jadrolinije, kao i sve ostale motive vezane za Jadroliniju duž obale i otoka.

Doživljaj putovanja, jedinstveni ambijent i nezaboravni prizori mora i otoka, glavne su prednosti koje putnici Jadrolinijinih brodova ističu u provedenim anketama. Upravo zato, Foto natječajem, Jadrolinija želi dati priliku svim putnicima da kroz fotografije prenesu utiske s odmora i uključe se u promociju Hrvatske kao turističke destinacije.

Putnici moraju kandidirati svoje fotografije, a one s najviše glasova (lajkova) u konačnici osvajaju nagrade. Pravo na sudjelovanje imaju sve domaće i strane fizičke osobe, a svaka osoba može prijaviti samo jednu fotografiju. Po završetku natječaja bit će podijeljeno ukupno 10 nagrada.

Više informacija o pravilima i uvjetima Foto natječaja pronađite na www.jadrolinija.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.