Hrvatski radio

Radio Pula

Tjedan mozga 13.03.2014.

13.03.2014.

09:10

Autor: Hrvatski Radio

(foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

(foto: Goran Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / -

U Tjednu mozga koji se obilježava u Hrvatskoj, govorimo o temama koje tim povodom promiče Hrvatski institut za istraživanje mozga, a to su: Socijalni mozak, Mozak i bol te Neuralne mreže i ponašanje.

Govorimo o glavoboljama, vrtoglavicama, urzrocima i liječenju bolesti mozga, ali i povezanost navedenih bolesti s kralježnicom. Gošće Stetoskopa su dr. Lorena Radolović Prenc, rukovoditeljica Odjela za neurologiju OBP i dr. Vlasta Urban Tripović, subspecijalistica za reumatologiju, u ime Hrvatske lige protiv reumatizma, ogranka za Istarsku županiju.

Kontaktna emisija o zdravstvu progovara o aktualnim problemima u zdravstvu i najučestalijim bolestima današnjice te donosi savjete kako ih spriječiti i liječiti.

Svojim se pitanjima i komentarima u emisiju mogu uključiti i slušatelji.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Stetoskop

U Stetoskopu Tatjane Kaštelan o zdravlju i problemima u zdravstvu. Kontaktna emisija koja progovara o aktualnim problemima i najučestalijim bolestima današnjice sa savjetima o tome kako ih spriječiti i liječiti.

Poslušajte u Slušaonici