Hrvatski radio

Radio Pula

Jubilarni 20. Ucvirkenfest u subotu na pulskoj tržnici najavio Budimir Žižović

10.02.2023.

15:49

Autor: Tatjana Kaštelan / HRT Radio Pula

Najavljujemo 20. Ucvirkenfest u Puli Budimir Žižović s domaćinima i voditeljima Danijelom Dorani i Serđom Valićem

Najavljujemo 20. Ucvirkenfest u Puli Budimir Žižović s domaćinima i voditeljima Danijelom Dorani i Serđom Valićem

Foto: Radio Pula / HRT

Ucvirkenfest u Puli inicirali su i pokrenuli pokojni Alfredo Kociančić i Budimir Žižović, koji će i u subotu, 11. veljače, spravljati veliku fritaju s ovom posebnom delicijom.

U subotu će se na pulskoj tržnici održati jubilarni 20. jubilarni Ucvirkenfest – Festival čvarka i jela od čvaraka. Nakon dviju godina pauze iz epidemioloških razloga, manifestacija posvećena deliciji koja sve više dobiva na vrijednosti, ne iskjučujući cijenu, ponovno se vraća na gradsku tržnicu.


Program počinje u 9 sati, a besplatne porcije fritaje sa čvarcima građanima će se dijeliti u 11 sati, kaže Budimir Žižović.


U nastavku poslušajte sve o ovoj jedinstvenoj manifestaciji u Istri. Budimir Žižović gostovao je u našemu Jutarnjem programu kod Danijele Dorani i Serđa Valića, a s njm je porazgovarao Serđo.

Budimir Žižović o Ucvirken festivalu u Jutanjem programu Danijele Dorani i Serđa Valića

Čvarakfest

Čvarakfest

Foto: HTV / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Iz programa izdvajamo

Razgovori s gostima, vijesti, koncerti i sve što vjerujemo da biste voljeli čuti još jedanput nakon emitiranja u eteru našega radija. Poslušajte, pregledajte našu stranicu te i dalje uživajte u programu Radio Pule.

Poslušajte u Slušaonici