Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zdravljak : „Belladonna“ centar tradicionalne medicine 17.04.2014.

17.04.2014.

18:03

Autor: Hrvatski Radio

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Foto: - / -

Otkrijte koja vam hrana smeta, koji vam vitamini, minerali i oligoelementi nedostaju, te koliko ste zaista biološki stari .Testirati se možete u riječkom Centru tradicionalne medicine "Belladonna".

 

 

Osim homeopatijom, akupunkturom, fitoterapijom i masažom u „Belladonni“ pomažu u održanju zdravlja testovima intolerancije na hranu, a iz kapljice krvi testom doznaju početne promjene na staničnoj razini. Uz pomoć testa minerala i vitamina otkrivaju koji vitamini, minerali i oligoelementi organizmu nedostaju, te treba li dodatno uzimati vitaminske i mineralne pripravke ili je dovoljna hrana koju jedete.

 

 U „Zdravljaku“ Biserka Belić o tome razgovara s dr. Enverom Berišom iz riječkog Centra tradicionalne medicine „Belladonna“

  

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Poslušajte našu još uvijek vrlo traženu i slušanu seriju emisija iz proljeća 2018. godine, u kojima internist hematolog doc. dr. sc. Toni Valković iz KBC-a Rijeka govori o prevenciji najtežih bolesti današnjice.

Poslušajte u Slušaonici