Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zdravljak : Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera 04.12.2014.

04.12.2014.

18:05

Autor: Hrvatski Radio

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Foto: - / -

Nedavno je osnovan Klaster zdravstvenog turizma zbog što bolje promocije i razvoja Kvarnera kao destinacije zdravlja organiziranim brendiranjem i pristupanjem tržištima. Među ostalim, članice Klastera organizirat će konferencije, seminare, radionice, u što su uključene 22 zdravstvene i turističke institucije. Planira se širenje Klastera pa mu se mogu pridružiti svi oni koji žele i mogu doprinijeti promociji i razvoju Kvarnera kao destinacije zdravlja.

Primorsko-goranska županija dala je potporu osnivanju Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera osiguravanjem inicijalnih proračunskih sredstava za njegovo financiranje. U „Zdravljaku“ Biserka Belić o tome razgovara s pročelnicom županijskog Upravnog odjela za zdravstvo Đulijom Malatestinić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zdravljak: Kako spriječiti najteže tjelesne bolesti? [ARHIVA]

Poslušajte našu još uvijek vrlo traženu i slušanu seriju emisija iz proljeća 2018. godine, u kojima internist hematolog doc. dr. sc. Toni Valković iz KBC-a Rijeka govori o prevenciji najtežih bolesti današnjice.

Poslušajte u Slušaonici