Hrvatski radio

Radio Rijeka

Riječki glazbenik Davor Tolja: Ne mogu pobjeći od sebe

24.04.2022.

14:12

Autor: Anja Matić

Davor Tolja

Davor Tolja

Foto: - / whiteheads.com

Davor Tolja, mnogima poznat kao član grupe Denis & Denis, 2015. godine pridružio se grupi "Whiteheads" i krenuo u novu glazbenu avanturu. U sklopu emisije "Na obedu" danas je prvi puta gostovao u riječkom staklenom studiju na Korzu.

Naš Albert Petrović nije krio svoje prijateljstvo s Davorom pa je emisija protekla u opušteno - prijateljskom tonu. 


Nakon pjesme "Svaka tvoja riječ" grupe Whiteheads, nastavili su s razgovorom i nostalgično se sjetili grupe Denis & Denis. Davor je u eteru otkrio da njega i Marinu Perazić još uvijek zovu na svirke, pretežito u Zagreb, na koje dolaze "starije generacije", ali i one puno mlađe.

Odaziv na koncerte je fenomenalan! Uvijek je puno i mladih koji s nama pjevaju u glas i starcima kradu ploče koje nam donose na potpis.

Davor Tolja

Danas kada razmišlja o tom vremenu kada je svirao u grupi Denis & Denis još uvijek mu se izmami osmijeh na lice, a kako i neće, kada su on i Marina bili najveće pop zvijezde bivše države i predvodnici domaće electro-pop scene.

Jako mi je drago da se naše pjesme još uvijek vrte i slušaju.

Davor Tolja

Popularnost njihovih hitova ne smanjuje se, slušali smo pokoji i za vrijeme emisije, a više o talentiranom Davoru, vremenu prije i sada, njegovom angažmanu u novom bendu i više poslušajte u nastavku, i uživajte:

emisija Na obedu

Albert Petrović i Davor Tolja

Albert Petrović i Davor Tolja

Foto: Anja Matić / Radio Rijeka

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Na obedu kod Battifiace

Saku nedeju od polne do četiri ure z nami je Mario Lipovšek Battifiaca! Treba li još koja preporuka da u to vrijeme budete uz naš program? Ne treba, naravno! Čujemo se! :)

Poslušajte u Slušaonici