Hrvatski radio

Radio Rijeka

Anas Sharbini napušta Kantridu?

06.10.2014.

17:47

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ponuda postoji, ali se još ništa ne zna. Vidjet ćemo, rekao je Anas pred kojim nije nimalo laka odluka.

Anas Sharbini uskoro bi mogao napustiti Kantridu. Interes za njegovim uslugama, prema još uvijek neslužbenim informacijama, pokazao je Buriram United, trenutno vodeća momčad tajlandske Thai Premier league. U riječkom prvoligašu ovu informaciju nisu željeli komentirati, a Sharbini je tek kratko prozborio.

Ponuda postoji, ali se još ništa ne zna. Vidjet ćemo, rekao je Anas pred kojim nije nimalo laka odluka.

Buriram United u tom dijelu Azije slovi kao "madridski Real". Riječ je o sjajno organiziranom klubu čija je financijska ponuda, blago rečeno, zanimljiva. K tome, Tajlanđani žele da Sharbini što prije obavi formalnosti i pridruži se momčadi iako nema pravo nastupa u šest preostalih prvenstvenih kola tekuće sezone. Novo prvenstvo starta u prosincu ove godine. 

S druge strane, gledano iz europske perspektive, riječ je o nogometno egzotičnom podneblju. Konačna odluka obitelji Sharbini, kao i ishod pregovora triju zainteresiranih strana u transferu bit će poznat u narednih nekoliko dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.