Hrvatski radio

Radio Rijeka

Brezovec produžio ugovor

16.06.2014.

14:29

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zavolio sam ovaj klub i ovaj grad. Meni i obitelji je na Kvarneru jako lijepo i svi smo presretni zbog produženja ugovora, kaže Brezovec

U iščekivanju novosti vezanih za pojačanja u veznom redu, u riječkom su prvoligašu taj isti vezni red ojačali produženjem ugovora s Josipom Brezovcem koji je istjecao u ljeto iduće godine.

U ove dvije sezone Brezovec je pokazao da je igrač na kojeg se mora računati i u budućnosti. Riječ je o agresivnom igraču, korisnom za ekipu, koji na svakoj utakmici daje sve od sebe i kojem je stalo do Rijeke.  Zaključili smo da nam takav profil igrača treba i ubuduće i zato smo odlučili produžiti ugovor na još dvije godine s opcijom produženja za još dvije, rekao je sportski direktor Bijelih Srećko Juričić.

Brezovec se oko produženja ugovora nije dvoumio. nastavak karijere u Rijeci bila mu je prva opcija.

Nimalo se nisam dvoumio, sve smo se brzo dogovorili. Ovdje sam zadovoljan svime, igram za Rijeku svim srcem i to pokazujem na terenu. Zavolio sam ovaj klub i ovaj grad. Meni i obitelji je na Kvarneru jako lijepo i svi smo presretni zbog produženja ugovora, ispalio je u dahu Brezovec.

Novosti oko produženja ugovora s Ivanom Močonićem nema. Pregovori još uvijek traju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.