Hrvatski radio

Radio Rijeka

Cvijanović ipak na Kantridi?

08.08.2014.

16:21

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Pregovori s Goranom Cvijanovićem, 27-godišnjim veznim igračem slovenskog prvaka Maribora, na korak su od uspješnog okončanja.

Dan nakon pobjede nad Vikingurom na kantridi se nisu samo baviliždrijebom Play offa Europa lige, već i zbog ozljeda, prorijeđenim veznim redom. Iznova su pokrenuti razgovori s Goranom Cvijanovićem, članom slovenskog prvaka Maribora. Pregovori s 27-godišnjim veznim igračem bili su aktualni prije mjesec dana. Tada do dogovora nije došlo, no prema neslužbenim informacijama, drugi je pokušaj urodio plodom.

Cvijanović je u Mariboru proveo pune četiri sezone. Odigrao je u tom periodu gotovo sve utakmice domaćeg prvenstva te u 231 nastupu postigao 46 pogodaka i zabilježio 43 asistencije. U kvalifikacijama za Ligu prvaka mariborskog kluba nastupio je u 16 susreta, a odigrao je i 28 utakmica u kvalifikacijama i grupnoj fazi Europa lige. Za slovensku nacionalnu vrstu nastupio je tri puta,  u dva pripremna ogleda te u listopadu 2012. protiv Cipra u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. U ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu prvaka nije nastupao.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.