Hrvatski radio

Radio Rijeka

El Monir, Nunes ili netko drugi?

08.01.2014.

11:42

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Potraga za lijevim braničem i dalje traje. Iskristalizirali su se potencijalni kandidati. Uz Libijca El Monira izgledna je opcija i Portugalac Ricardo Nunes.

I dok momčad u idili i miru Rovinja odrađuje prve treninge u novoj godini, živo je i zanimljivo u vrhu klupskog sportskog segmenta. Potraga za lijevim braničem, po svemu sudeći, polako je iskristalizirala potencijalne kandidate.

Mohamed El Monir i dalje je prva opcija Bijelih. 21- godišnji Libijac još uvijek je na odmoru, na Kantridi su uvjereni kako će se dogovor u trokutu RijekaJagodina – igrač na kraju i ispoštovati. Ne bude li tako, spremna je i pričuvna opcija. Riječ je o Ricardu Nunesu, lijevom braniču Žiline i reprezentativcu Južne Afrike. 27-godišnji Portugalac na Kantridu bi došao kao slobodan igrač. Slovački klub u velikim je financijskim problemima i Nunes, kojeg je oduševio Kvarner i atmosfera podno stijena za gostovanaj s Žilinom ovoga ljeta, spreman je odmah doći.

U „potragu“ za lijevim braničem uključila se i Istra uvidjevši svoju priliku za zaraditi koji Euro. Bijelima je ponuđen Woon. Na Kantridi sigurno nisu spremni platiti iznos koji traže na Drosini, a o Korejancu će razmišljati propadnu li prethodne opcije.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.