Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ermin Zec potpisao za Rijeku

17.09.2014.

17:50

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovo što Rijeka trenutno radi je zaista vrijedno pažnje. Poznajem dosta igrača i nadam se da ću se uklopiti, rekao je Ermin Zec nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora s Rijekom.

Iako je prijelazni rok službeno završen, na Kantridi je osvanulo još jedno novo ime. Konkurenciju u napadu Rijeke zaoštrit će Ermin Zec, pristigao kao slobodan igrač. Zec je protekle četiri godine bio član turskog Genclerbirligija.

Želim se zahvaliti klubu na ukazanom povjerenju. Prepoznao sam nešto veliko u Rijeci,  želim sudjelovati u projektu koji se gradi. Nadam se da ću doprinijeti svojim igrama u ostvarivanju dobrog rezultata, rekao je nakon dolaska u Rijeku Ermin Zec.

Nakon obavljenog liječničkog pregleda, 26-godišnji napadač potpisao je dvogodišnji ugovor s prvoligašem s Kantride. Ermin Zec poznaje momčad Rijeke i rezultate kluba u hrvatskom prvenstvu, u kojem je ranije igrao u redovima nekadašnjeg prvoligaša Šibenika.

Ovo što Rijeka trenutno radi je zaista vrijedno pažnje. Poznajem dosta igrača i nadam se da ću se uklopiti. Želim se i svojim igrama u Rijeci nametnuti izborniku, zaključio je Ermin Zec, povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.