Hrvatski radio

Radio Rijeka

FOTO: Voda ponovno natapa Kantridu

08.11.2014.

15:21

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Daj Bože da ne pada jer jako je natopljen. Volio bih da uvjeti budu regularni koliko je god to moguće pa da se sutra može igrati dobar nogomet, prokomentirao je Kek.

Obilna kiša koja posljednjih dana pada na Kvarneru ponovno zadaje glavobolje odgovornima za održavanje travnjaka stadiona na Kantridi. Kao i puno puta do sada u sličnim situacijama dio stadiona je pod vodom pa su cijeli dan uključene crpke koje izbacuju vodu sa sjevernog dijela terena. No travnjak je za razliku od nekih prethodnih slučajeva u zadovoljavajućem stanju te odigravanje sutrašnjeg ogleda protiv Lokomotive nije pod znakom pitanja. Interveniralo se na vrijeme, a i vremenska prognoza koja predviđa buru te moguće, ali slabije oborine, idu na ruku organizatorima. 

Bili ste  na travnjaku i vidjeli ste u kakvom je stanju. Mi osim na utakmicama u zadnjih mjesec dana nismo niti bili na terenu. Kao da igramo u gostima. Daj Bože da ne pada više jer jako je natopljen. Morat ćemo se prilagoditi kao i Lokomotiva, isto će vrijediti za obje ekipe. Volio bih da uvjeti budu regularni koliko je god to moguće pa da se sutra može igrati dobar nogomet, prokomentirao je nakon obilaska travnjaka Matjaž Kek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.