Hrvatski radio

Radio Rijeka

14:54 / 26.08.2014.

Autor: Ivan Dorian Molnar

Josip Ivančić: Rijeka je odlična sredina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jedva čekam priključiti se momčadi, želim dati sve od sebe za ovaj klub. Jako mi se sviđa ovdje, konkurencija će me samo tjerati na veći rad, kaže Josip Ivančić.

Josip Ivančić primio je (već prema tradiciji) knjigu „Kantrida bijelih snova“ od pomoćnika sportskog direktora Ivana Mancea. Neće mu trebati za plažu, mora se, kaže – nagledao. Vrijeme je za rad.

Jedva čekam priključiti se momčadi, želim dati sve od sebe za ovaj klub. Jako mi se sviđa ovdje, Rijeka je odlična sredina. Nadam se da ću pridonijeti momčadi svojim dobrim igrama, rekao je 23-godišnji napadač, inače rođen u Zagrebu.

Tri je godine Ivančić igrao na Stanovima pod trenerskom paskom Ferde Milina. Jučer je otišao i on. Ivančić je karijeru počeo u Croatiji iz Sesveta, a za Zadar je ubilježio preko 60 nastupa uz 10 pogodaka. Mlađahni napadač sada ima misiju nametnuti se Matjažu Keku. Zna na kakvoj razini igra Rijeka – europskoj.

Rijeka ima odličnu momčad, ali jedva čekam početi raditi, jer po prirodi sam takav – radnik. Drago mi je zbog konkurencije, kada se nalazite u zdravoj natjecateljskoj sredini, prezentacije na terenu mogu biti samo bolje. Zaista jedva čekam krenuti s treninzima, zaključio je Ivančić.

Novi riječki napadač potpisao je dvogodišnji ugovor s Bijelima, uz mogućnost produženja za još dvije sezone. Ponovio je i Ivan Mance još jednom, Ivančićev dolazak nema veze s možebitnim odlaskom nekog od trenutnih napadača u kadru Rijeke. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.