Hrvatski radio

Radio Rijeka

Juričić: Produženje s Močinićem najvjerojatnije idući tjedan

01.06.2014.

18:09

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadovoljan sam obavljenim razgovorima i vjerujem da ćemo ubrzo i potpisati produženje ugovora, tj. već slijedeći tjedan, rekao je Juričić.

Dan uoči polaska hrvatske nogometne reprezentacije za Brazil, sastali su se na Kantridi vodeći ljudi HNK Rijeke s jedinim Bijelim reprezentativcem Ivanom Močinićem i njegovim ocem. Tema razgovora je dobro znana, produženje ugovora. Nakon skoro dvosatnih pregovora zagrljeni su i nasmijani iz VIP salona stadiona na Kantridi izašli predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković i Močinić. Za njima igračev otac i sportski direktor Bijelih Srećko Juričić. Izrazi lica odavali su, ako ništa drugo, onda ugodne razgovore.

Ja sam zadovoljan obavljenim razgovorima i vjerujem da ćemo ubrzo i potpisati produženje ugovora, tj. već slijedeći tjedan. Močinić sutra odlazi za Brazil, ali to nije prepreka za potpisivanje ugovora. Moramo se još jednom naći i usaglasiti stavove kada je u pitanju odšteta, ali neće biti problema, dogovorit ćemo se oko svega. Sadašnji ugovor vrijedi do ljeta iduće godine, novi će, naravno, biti duži, rekao je Juričić, dok igrač nije želio komentirati današnju rundu pregovora.

Na današnjim razgovorima nije bilo Močinićevog zastupnika, koji se trenutno nalazi u inozemstvu. Drugim riječima, novi će ugovor biti potpisan ili putem faxa ili po povratku opunomoćenog zastupnika iz inozemstva. Potvrdio je Juričić kako bi rijekom sutrašnjeg dana potpis na ugovor trebao staviti makedonski reprezentativac Adis Jahović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.