Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: Ništa nije gotovo, tek sad je Dinamo opasan

07.05.2014.

21:17

Autor: Ivan Dorian Molnar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Stigli smo do prvog cilja, ostvarili smo aktivan rezultat za uzvrat. No, ništa nije gotovo, tek sad je Dinamo opasan, rekao je nakon pobjede u Maksimiru Matjaž Kek.

Više od tri tisuće navijača Rijeke na maksimirskom jugu imalo je razloga za slavlje nakon utakmice. Rijeka je pobijedila Dinamo, koji je izgledao potpuno bezopasno tijekom cijele utakmice, ne stvorivši gotovo nijednu ozbiljniju priliku.

Stigli smo do prvog cilja, ostvarili smo aktivan rezultat za uzvrat. No, ništa nije gotovo, tek sad je Dinamo opasan. U idućim danima moramo živjeti sada sa što manje emocija, moramo ostati ozbiljni uz maksimalnu dozu koncentracije. Ovo je tek prvo poluvrijeme, pred nama je teška utakmica za šest dana u Rijeci. Prošli put smo, treba se prisjetiti, vodili 2:0, na kraju je bilo 2:2, a mogli smo i izgubiti. Zbog toga, još jednom upozoravam, ništa nije gotovo, rekao je oprezni trener Rijeke Matjaž Kek nakon pobjede u Maksimiru i stečene prednosti pred uzvrat.

Vrlo loše izdanje Dinama Rijeka je znala kazniti, a razloga za nezadovoljstvo nakon utakmice imao je trener Modrih Zoran Mamić.

Mogu reći da nas je Rijeka dobila našim oružjem. Nismo bili pravi u oduzimanju lopte, nismo bili dovoljno agresivni, kakvi inače jesmo. Ništa još nije gotovo kako govori trener Kek, nama svaka pobjeda u Rijeci odgovara. Mislim da se teško mogu dogoditi dvije ovakve naše partije. Isto tako, siguran sam da nam se ne mogu dogoditi dvije utakmice bez postignutog gola, a ako primimo jedan, zabit ćemo dva, zaključio je na kraju Mamić.

Uzvratni susret finala Kupa između Rijeke i Dinama na rasporedu je sljedećeg utorka na Kantridi s početkom u 20 sati.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.