Hrvatski radio

Radio Rijeka

Kek: U kupu je važno proći

15.10.2014.

17:25

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Važno je proći. U kupu se uvijek može svašta dogoditi. Domaćin je kvalitetom daleko iznad ranga u kojem se natječe, rekao je Kek nakon utakmice.

Nakon susreta nitko nije imao za čime žaliti. Posebno se to odnosi na domaćine.

Dobro smo to odradili. Znamo tko je Rijeka i kakav nogomet igra. Pokušali smo im parirati i mislim da smo u tome donekle uspjeli. Moji su dečki dali sve od sebe, protiv Rijeke se više i ne može. Čestitam gostima na pobjedi, rekao je trener domaće momčadi Zoran Buinac.

Jedan od zadovoljnijih danas bio je Ermin Zec. U svom premijernom nastupu u Bijelom dresu postigao je dva pogotka.

Zadovoljni smo svi. Očekivali smo tešku utakmicu. Teren je bio težak za igru, a znali smo i da su domaćini dobra i agresivna ekipa. Drago mi je da sam postigao ove golove, ali najvažnije je da Rijeka pobjeđuje. Pomalo se upoznajem sa suigračima. Radimo na treningu zajedno i navikavamo se polako. Bit će to iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje, zaključio je Zec.

Kratak je u svom osvrt na utakmicu bio trener riječke momčadi Matjaž Kek.

Važno je proći. U kupu se uvijek može svašta dogoditi. Težak je bio teren, ali regularan za igru. Domaćin je kvalitetom daleko iznad ranga u kojem se natječe. Želim im puno sreće u nastavku prvenstva, rekao je Kek te na pitanje je li Ruben Limu u 60' minuti mijenjao nezadovoljan njegovim nastupom i dojma koji se stjecao na tribinama kako je Portugalac glavom izvan utakmice, u svom stilu odgovorio:

Vi ste sada i psiholog? Ako vi tako kažete... Mijenjao sam ga jer je bilo dogovoreno da nešto minuta dobiju Leovac i Jugović, odgovorio je na kraju Kek.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.