Hrvatski radio

Radio Rijeka

Leicester City ozbiljno "zagrizao" za Kramarića

04.12.2014.

20:43

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sportski direktor engleskog kluba danas je u Opatiji razgovarao sa Srećkom Juričićem.

Da je Andrej Kramarić tražen igrač uoči početka zimskog prijelaznog roka, nije tajna. Posljednji se u utrku za riječkim napadačem uključio i engleski Leicester City, trenutno posljednje plasirana momčad Premier lige.

U moru velikih imena koja su se u posljednje vrijeme spominjala, Leicester možda i ne bi pobudio ozbiljniju pozornost da sportski direktor Terry Robinson nije potegnuo do Kvarnera. Danas poslijepodne u Opatiji se sastao sa svojim riječkim kolegom Srećkom Juričićem, a sve uz posredovanje poznatog riječkog zastupnika Pede Račkog. Na Kantridi današnji sastanak nisu željeli komentirati.

Neslužbeno, ozbiljan problem prepriječio se realizaciji transfera, a nije riječ o novcu, odnosno visini odštetnog zahtjeva kojeg su izvjesili u riječkom prvoligašu i koji iznosi 10 milijuna Eura. Presudnu ulogu u cijeloj priči odigrat će i glava obitelji Kramarić, Andrejev otac Josip. Što on misli o najnovijem lovcu na usluge njegova sina, nije poznato. Ishod bi se trebao znati u idućih nekoliko dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.