Hrvatski radio

Radio Rijeka

Leovac: Došao sam osvajati trofeje

31.01.2014.

15:14

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nisam došao na Kantridu biti drugi na tablici, došao sam osvajati trofeje. Neće biti lako s DInamom, ali imamo dobru momčad, rekao je Leovac nakon potpisa ugovora.

Na Kantridi je danas i formalno okončana potraga za lijevim braničem. 25-godišnji donedavni član bečke Austrije Marin Leovac stavio je potpis na ugovor koji ga s Bijelima vezuje slijedeće dvije i pol godine s opcijom produženja na još jednu sezonu.

Jako sam zadovoljan što smo sve uspjeli riješiti prije početka prvenstva. Već duže vrijeme traje ta naša, pod navodnicima, potraga za lijevim braničem. U Marinu smo dobili kvalitetnog igrača i čovjeka i uvjeren sam da će predstavljati pojačanje za nas. Ovime je prijelazni rok za nas završen. Iako, moguće je da se u narednih deset dana nešto dogodi, rekao je sportski direktor riječkog prvoligaša Srećko Juričić.

Leovac, činilo se nakon uvoda, nije bio od velikih riječi, sve dok samouvjereno nije rekao:

Nisam došao u Rijeku biti drugi na tablici. Došao sam osvajati trofeje. Znam da neće biti lako protiv Dinama, ali imamo dobru momčad i  ja želim trofej ove godine. Ako ne prvenstvo, može i Kup. Moj je prvi cilj dokazati se igrama i zato se želim što prije priključiti momčadi i početi s treninzima, rekao je Leovac nakon prigodnih uvodnih zahvala klubu i sportskom direktoru.

Prokomentirao je Juričić i mogućnost dolaska još jednog Marina, Tomasova na Kantridu.

S Toamsovom smo imali kontakt. I još uvijek imamo. On bi došao kao korak više u ovoj i slijedećoj sezoni. No mi smo ovime popunili ono što smo smatrali najvažnijim, a za Tomasova ćemo još vidjeti, završio je Juričić uz dodatak kako će Leovac, uspiju li svu potrebnu dokumentaciju zgotoviti danas, pravo nastupa steći u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva protiv Dinama na Kantridi.

S Marinom Leovcem razgovarao je Korado Vujnović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.