Hrvatski radio

Radio Rijeka

Najuspješniji riječki sportaši kod gradonačelnika

24.09.2014.

13:08

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Grad je ponosan na vaše uspjehe, motiva vam nije nedostajalo, neka tako bude i ubuduće, rečeno je na današnjem prijemu sportašica i sportaša koji su na domaćim i međunarodnim natjecanjima ove godine ostvarili zapažene rezultate.

Rukometašice Zameta igrale su u finalu Kupa, boćari Vargona postali su državni prvaci, boćarima Pulca, kluba osoba s invaliditetom, bili su najbolji na ekipnome državnom prvenstvu.

Članovi športsko-rekreacijskog kluba slijepih Rijeka na europskom su prvenstvu osvojili dva prva mjesta, dok su streljačice Lokomotive sedam puta uzastopce prvakinje države. Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barač sa suradnicima čestitali su najuspješnijima. 

A jedna od najuspješnijih je i riječka streljačica Snježana Pejčić koja je već nakon nastupa u Granadi osigurala nastup na Olimpijskim igrama u Riju, prva od hrvatskih sportaša. S njom je, kao i s trenericom rukometašica Zameta Adrijanom Prosenjak te trenerom boćara s invaliditetom u klubu Pulac Nikolom Uzelcom, razgovarao Josip Krmpotić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.