Hrvatski radio

Radio Rijeka

Napokon Argentinac!

05.08.2014.

11:27

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Riječ je o 27-godišnjem veznom igraču Lucasu Danielu Scagli, koji je kasno sinoć u pratnji svoga zastupnika stigao na Kvarner.

Toliko puta prošlih tjedana spomenuti Argentinac na korak je od Kantride. Ili bi točnije bilo reći: na Kantridi je. Riječ je o 27-godišnjem veznom igraču Lucasu Danielu Scagli, koji je kasno sinoć u pratnji svoga zastupnika stigao na Kvarner. Prema neslužbenim informacijama suradnja je jutros dogovorena, no detalji još uvijek nisu poznati. Scaglia je posljednje dvije sezone proveo u kolumbijskom Caldasu. Ima i europskog iskustva, dvije i pol godine proveo je u Grčkoj nastupajući za PAS Gianninu, Panserraikos, Trikalu i Kalloni. U riječkom prvoligašu komentara na ovu informaciju nije bilo, no sve bi svoj službeni oblik trebalo dobiti već tijekom iduća dva dana.

Prema svemu sudeći, niti Scaglia neće biti posljednji potez Bijelih u ovom prijelaznom roku. Vezni red, iz kojeg već duže vrijeme izbivaju ozljeđeni Maleš i  Močinić te odnedavno i Moises, sve teže prati naporan ritam utakmica. Vidjelo se to sinoć i u Puli, pa su na Kantridi, prema neslužbenim informacijama, otvorili pregovore s još jednim veznim igračem, također strancem. Više bi detalja moglo biti poznato u slijedećih nekoliko dana.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.