Hrvatski radio

Radio Rijeka

01:02 / 18.12.2014.

Autor: Korado Vujnović

Noć HNK Rijeka - Zajedno smo Rijeka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Produžili smo ugovore do 2017. godine s Vargićem, Tomečakom, Mitrovićem, Leškovićem, Jugovićem, Kvržićem, kapetanom Šarbinijem i, naravno, Kramarićem, objavio je u pozdravnom govoru Mišković.

U opatijskom hotelu Royal održana je sinoć treća Noć HNK Rijeka - Zajedno smo Rijeka. Nakon još jedne uspješne sezone, na druženju se  okupilo petstotinjak uzvanika. Uz igrače i stručni stožer te upravu bili su tu i mnogi prijatelji kluba, sponzori, navijači te mnoga poznata imena hrvatskog sporta poput Aramisa Naglića, Valtera Matoševića, Miće Miloševića, Samira Baraća, Slavka Goluže, Alvara načinovića i dr. U pozdravnom govoru predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković izrazio je zadovoljstvo godinom na izmaku.

Sretan sam i ponosan s ovime što se događa u našem gradu. Ponosan sam na igrače, Keka, Juričića, Mancea, na potpredsjednika Šćulca i na sve one koji rade u klubu. Ovaj klub ne funkcionira zbog mene, kako neki misle, nego upravo zbog ovih ljudi koje sam nabrojio. Oni za klub rade sa srcem i to je najvažnije. Čestitam na ostvarenim rezultatima, ali još je ljepša priča što Šćulac u suradnji s Gradom, gradonačelnikom Obersnelom i njegovim suradnicima radi na izgradnji kampa. Radi se u tri smjene i napravljeno je više od 60 posto radova. To je za sve nas najveća nagrada. Ja ću smatrati da smo uspjeli kada kamp i stadion budu gotovi, a 2016. godina nije daleko. Zahvaljujem se predstavnicima svih klubova koji su došli, predstavnicima HNS-a jer HNL je naša liga i jedina koju imamo. Sigurno da puno toga moramo napraviti da bi bila bolja. A da bi tome bilo tako moramo poraditi na infrastrukturi. Vjerujem da će i drugi gradovi krenuti putem našega grada i kao i naš gradonačelnik okrenuti se privatnom kapitalu i partnerstvu, rekao je Mišković.

U skladu s vremenom darivanja, pripremio je Mišković, kako je rekao, poklon svim navijačima Rijeke.

Savjetovali su mi da ovo ne objavljujem večeras. Ali Juričić, Kek i Mance napravili su sjajan posao i za blagdane nam podarili produženje ugovora do 2017. godine s Vargićem, Tomečakom, Mitrovićem, Leškovićem, Jugovićem, Kvržićem, kapetanom Šarbinijem i, naravno, Kramarićem. Ostali igrači doći će na red druge godine. Moramo nešto ostaviti za Valentinovo, Uskrs i ostale blagdane, uz osmijeh je zaključio Mišković te se na kraju zahvalio Gradu Rijeci na "partnerskom odnosu kakav se samo poželjeti može" te obitelji Volpi.