Hrvatski radio

Radio Rijeka

Noć HNK Rijeka - Zajedno smo Rijeka

18.12.2014.

01:02

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Produžili smo ugovore do 2017. godine s Vargićem, Tomečakom, Mitrovićem, Leškovićem, Jugovićem, Kvržićem, kapetanom Šarbinijem i, naravno, Kramarićem, objavio je u pozdravnom govoru Mišković.

U opatijskom hotelu Royal održana je sinoć treća Noć HNK Rijeka - Zajedno smo Rijeka. Nakon još jedne uspješne sezone, na druženju se  okupilo petstotinjak uzvanika. Uz igrače i stručni stožer te upravu bili su tu i mnogi prijatelji kluba, sponzori, navijači te mnoga poznata imena hrvatskog sporta poput Aramisa Naglića, Valtera Matoševića, Miće Miloševića, Samira Baraća, Slavka Goluže, Alvara načinovića i dr. U pozdravnom govoru predsjednik riječkog prvoligaša Damir Mišković izrazio je zadovoljstvo godinom na izmaku.

Sretan sam i ponosan s ovime što se događa u našem gradu. Ponosan sam na igrače, Keka, Juričića, Mancea, na potpredsjednika Šćulca i na sve one koji rade u klubu. Ovaj klub ne funkcionira zbog mene, kako neki misle, nego upravo zbog ovih ljudi koje sam nabrojio. Oni za klub rade sa srcem i to je najvažnije. Čestitam na ostvarenim rezultatima, ali još je ljepša priča što Šćulac u suradnji s Gradom, gradonačelnikom Obersnelom i njegovim suradnicima radi na izgradnji kampa. Radi se u tri smjene i napravljeno je više od 60 posto radova. To je za sve nas najveća nagrada. Ja ću smatrati da smo uspjeli kada kamp i stadion budu gotovi, a 2016. godina nije daleko. Zahvaljujem se predstavnicima svih klubova koji su došli, predstavnicima HNS-a jer HNL je naša liga i jedina koju imamo. Sigurno da puno toga moramo napraviti da bi bila bolja. A da bi tome bilo tako moramo poraditi na infrastrukturi. Vjerujem da će i drugi gradovi krenuti putem našega grada i kao i naš gradonačelnik okrenuti se privatnom kapitalu i partnerstvu, rekao je Mišković.

U skladu s vremenom darivanja, pripremio je Mišković, kako je rekao, poklon svim navijačima Rijeke.

Savjetovali su mi da ovo ne objavljujem večeras. Ali Juričić, Kek i Mance napravili su sjajan posao i za blagdane nam podarili produženje ugovora do 2017. godine s Vargićem, Tomečakom, Mitrovićem, Leškovićem, Jugovićem, Kvržićem, kapetanom Šarbinijem i, naravno, Kramarićem. Ostali igrači doći će na red druge godine. Moramo nešto ostaviti za Valentinovo, Uskrs i ostale blagdane, uz osmijeh je zaključio Mišković te se na kraju zahvalio Gradu Rijeci na "partnerskom odnosu kakav se samo poželjeti može" te obitelji Volpi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.