Hrvatski radio

Radio Rijeka

Počele pripreme za Sevillu, paketi ulaznica u slobodnoj prodaji

26.09.2014.

11:34

Autor: Korado Vujnović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jutros su u slobodnu prodaju pušteni i prestali paketi ulaznica za predstojeću Euro jesen. Zaključno s jučerašnjim danom prodano je 5426 kompleta.

Iako do slijedećeg europskog ispita nogometaše Rijeke očekuje dvoboj domaćeg prvenstva protiv Zagreba, pripreme za sraz sa Sevillom, barem one izvan travnjaka, u punom su jeku. Kantrida poprima Euro-štih, podiže se šator za novinare ispred press centra, UEFA office na ulazu u svlačionice, posljednja je faza prenamjena dijela A tribine namijenjene brojnim TV i radijskim komentatorima.

Jutros su u slobodnu prodaju pušteni i prestali paketi ulaznica za predstojeću Euro jesen. Začudo, gužvi na zapadnim blagajnama stadiona nema. Zaključno sa jučerašnjim danom prodano je ukupno 5426 paketa. U slobodnu prodaju jutros je pušteno 735 kompleta za tribinu F, 350 za D, 310 za C, 238 za B, 100 za E1 te 56 paketa ulaznica za A tribinu. Cijene se kreću u rasponu od 150 kuna za E1 i D tribinu pa do 960 kuna za mjesto na natkrivenoj «centralnoj».

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.