Hrvatski radio

Radio Rijeka

Pod stijenama Kantride 1.5.: Igor Budan - Drago mi je vidjeti domaće dečke na terenu

01.05.2023.

10:50

Autor: Robert Ferlin

Igor Budan

Igor Budan

Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Drago mi je vidjeti domaće dečke na terenu, a dvojica su bili strijelci u prošlom kolu, rekao je bivši igrač Rijeke Igor Budan u emisiji Pod stijenama Kantride. 

Obzirom na to da se tim HNK Rijeke priprema za utakmicu protiv Slaven Belupa u Koprivnici, susret smo najavili razgovorom s čestim gostom na Rujevici, Igorom Budanom


"Uvijek je veliki gušt biti na Rujevici", govori Budan: "nekako me uvijek veže za početke jer sam tamo krenuo u nekadašnjem Lučkom radniku. Uvijek mi je drago osjetit tu atmosferu." 


"Stvarno mislim da za Božić nismo bili optimisti za nastavak prvenstva", komentira Budan prvu polusezonu izuzetno zadovoljan povratkom Rijeke u vrh: "To je nogomet!"


Jakirovićevi rezultati govore sami za sebe, ali Budan misli da je bitno da se vidi i igra, a onda je i atmosfera na stadionu odlična. "Bodovno je Rijeka prikazala konkretnost. Igra ima glavu i rep, odlično se svi kreću. Presretan sam vidjeti 3-4 igrača iz omladinskog pogona i vjerujem da je budućnost Rijeke da se radi na tom dijelu. Jer kad vidite da odlučujući igrači koji zabijaju golove su iz omladinskog pogona, to stvarno treba veseliti svih nas", govori Budan.


"Slaven Belupo kroz godine ima balans i uvijek je zadavao probleme svim klubovima, ali vjerujem da će danas, gledajući bodove, Rijeka napraviti pozitivan rezultat i iznenaditi s pobjedom", dodao je.


Utakmicu 32. kola HNL-a moći ćete pratiti večeras u programu Radio Rijeke, emisiju Pod stijenama Kantride slušajte ponedjeljkom u 9:30 sati, a u nastavku poslušajte razgovor s Budanom: 

Pod stijenama Kantride 1.5.: Igor Budan - Drago mi je vidjeti domaće dečke na terenu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.